Over Tulpfietsen


We bouwden een online fietsenwinkel waar je zelf je fiets kunt samenstellen en binnen een week 100% rijklaar krijgt thuisbezorgd. Direct vanuit onze eigen fabriek in Nederland. En na vier maanden is een onderhoudsbeurt aan huis mogelijk. 

Het zijn stevige Nederlandse stadsfietsen die de tand des tijds doorstaan. Het zijn klassieke, stijlvolle fietsen zonder opdruk. Een prachtig houten krat, een transportrek, wel of geen handrem, een leren zadel of juist een van zwart kunststof. We maken de fiets zoals jij m hebben wilt. Genspireerd door een Amsterdamse fiets uit de jaren veertig lieten we ook een heel nieuw model ontwerpen.

Tulpfietsen zijn alleen via internet te koop. Hierdoor hebben wij beduidend minder kosten dan de gewone fietsenwinkels. Dat zorgt ervoor dat wij Tulpfietsen scherp kunnen prijzen. Zo heb je al een complete Tulpfiets vanaf EUR 399,=. Dat is topkwaliteit voor een internetprijs.

Voor bedrijven heeft Tulpfietsen aantrekkelijke mogelijkheden om een volledig fietsenpark te leveren, al dan niet voorzien van bijvoorbeeld het logo van het bedrijf. Dit is al mogelijk vanaf 1 fiets. De bedrijfsfietsen kunnen worden geleverd met een onderhoudscontract. Ook leveren wij elektrische steps van Segway die wij voorzien van bedrijfslogo.

Tulpfietsen is een social enterprise: een commercieel bedrijf, maar met een maatschappelijke missie. Een groot deel van onze medewerkers bestaat uit mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Wij leiden ze op en geven ze werk waar ze trots op zijn.

Wij nodigen je graag uit om je eigen fiets te ontwerpen. Dan heb je binnen een paar dagen een klassieke en stevige stadsfiets voor een internetprijs!

De oprichter van Tulpfietsen,


hantekening Frank  
Frank Klemann