Bestel online een Tulpfiets en kies een fantastisch cadeau

Een Tulpfiets bestellen was nog nooit zo aantrekkelijk. Niet alleen krijg je binnen een week de door jou ontworpen Tulpfiets in huis, ook mag je een geweldig cadeau uitkiezen:

  • -   een jaarabonnement op de ELLE t.w.v. EUR 44,95
  • -   een jaarabonnement op de Red t.w.v. EUR 44,95
  • -   een cadeaubon t.w.v. EUR 40,= te besteden bij Hemdvoorhem.nl
  • -   een cadeaubon t.w.v. EUR 40,= te besteden bij JolineJolink.com

Je kunt jouw keuze opgeven bij het samenstellen van de fiets. Je krijgt dan bij aankoop van een Tulpfiets vanzelf het door jou gekozen cadeau. De actie is alleen geldig in Nederland.

 

ELLE: het grootste modeblad van de wereld

Neerlands enige échte modemagazine zit vol shopping en vertaalt de nieuwste trends van de wereldwijde catwalks naar prachtige mode- en beautyseries. Als abonnee heb je ELLE in huis nog voordat hij in de winkel ligt én ben je de eerste die wordt uitgenodigd voor premières of leuke kortingsacties.
 

Red: For the best things in life

Red is hét magazine voor vrouwen die nieuwsgierig zijn en stijlvol in het leven staan. Dit glossy magazine staat vol met mensen, meningen, mode, werk, kinderen, liefde, wonen, beauty, eten en reizen.
 

Hemdvoorhem.nl: kwaliteit en gemak

Hemdvoorhem.nl is een webwinkel in strijkvrije overhemden, stropdassen en herenondergoed. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar met het gemak van online kopen. Hemvoorhemd.nl biedt een stijlvolle en comfortabele collectie van gerenommeerde merken.
 

JolineJolink: For women with something to do

In de webshop van modeontwerpster Joline Jolink vind je heerlijke vesten, zachte basics en stijlvolle jurken in de mooiste natuurlijke materialen. Veelzijdige kleding die je aankunt naar je werk, een restaurant of een feestje, maar net zo goed op de fiets. Voor vrouwen die een carriëre, droom, huishouden en sociaal leven weten te combineren.

www.jolinejolink.com
 


Deze actie is voor onbepaalde tijd geldig maar uiterlijk tot 31-12-2010. Van deze actie kan geen gebruik worden gemaakt in combinatie met andere acties, cadeaubonnen of eventuele kortingen. De actie is alleen geldig in Nederland.